Брат Міхаеля Шумахера шокував фанатів, зробивши камін-аут

Ральф Шумахер зізнався у своїй гомосексуальності.
14 липня, 23:43
Ральф Шумахер / Getty Images
Ральф Шумахер / Getty Images

Екс-пілот Формули-1 Ральф Шумахер по-справжньому шокував автоспортивний світ однією публікацією в Instagram.

Там 49-річний німець опублікував спільну фотографію з невідомим чоловіком. Вони стоять в обіймах один одного.

Брат семиразового чемпіона світу Міхаеля Шумахера підписав пост словами: "Найпрекрасніше в житті - це коли поруч правильний партнер, з яким можна розділити все".

Читайте також: Сайнс все ще може опинитися в Мерседес

Крім того, телеведуча Кармен Гейсс поділилася кількома фотографіями Шумахера і його партнера. У підписі до посту вона написала такі слова.

"Я хочу розповісти вам про людину, яка відіграє абсолютно особливу роль у моєму житті. Протягом багатьох років я знаю і безмежно люблю його. Його присутність у моєму житті - це благословення, і наш глибокий зв'язок з роками тільки міцніє".

"У цієї чудової людини є не менш чудовий син, який дуже багато значить для нього і який був для нього джерелом радості та гордості протягом багатьох злетів і падінь. Разом вони пережили незабутні моменти і побудували міцні, люблячі стосунки, які ніщо не може похитнути".

"Сьогодні він зізнався у своїй гомосексуальності. Цей крок став для нього актом звільнення і самоприйняття. Це було мужнє рішення, яке зріло в ньому довгий час, і зараз він сповнений гордості та впевненості. Його вихід у світ - це не тільки особистий тріумф, а й знак того, що він нарешті може жити і любити свою справжню сутність без страху і сорому".

"Його мужність і чесність надихають, і я безмежно вдячна за те, що він є в моєму житті. Його шлях до себе - доказ того, що любов, прийняття і самоістина - найбільші сили в нашому житті. Я люблю їх обох усім серцем і рада, що знайшла два серця".

Шумахер був об'єктом численних спекуляцій на тему його особистого життя впродовж багатьох років, зокрема й під час його гоночної кар'єри. Його 14-річний шлюб із Корою Брінкманн не позбавив цих чуток.

До Ральфа Шумахера тільки два інших гонщика Формули-1 відкрито заявляли про свою гомосексуальність: Лелла Ломбарді (єдина жінка, яка набирала очки в Ф1) і Майк Бюттлер.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Міхаель Шумахер

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK