Піастрі: Я дійсно довіряю команді та Ландо

Пілот не образився через те, що трапилося в Угорщині.
21 липня, 21:15
Оскар Піастрі / Getty Images
Оскар Піастрі / Getty Images

Пілот Макларен Оскар Піастрі прокоментував підсумки перегонів на Хунгарорингу.

Нагадаємо, австралієць виграв свій перший Гран-прі у Формулі-1, проте не без драматичних подій. Внаслідок помилки стратегій Макларен, Норріс зробив андеркат і опинився попереду партнера, який весь час лідирував у перегонах.

Однак Піастрі заявив, що навіть після цих подій повністю довіряє команді та партнеру, додавши, що він чудово розуміє почуття Норріса.

"Через різні стратегії мій темп на останньому відрізку, мабуть, був не таким швидким, як хотілося б, але я все одно опинився в потрібному положенні для того, щоб це сталося. Так що команда провела все добре.

Я справді довіряю команді та Ландо. Ландо наприкінці гонки показував швидкість, це було очевидно, але, з огляду на стратегію, фактично він здійснив андеркат, і, гадаю, рішення розміняти позиції наприкінці було чесним.

Я можу зрозуміти точку зору Ландо - він хотів зберегти позицію. Звичайно, це цілком природно. На мій же погляд, я все зробив правильно в першій половині перегонів і до останнього піт-стопу. Єдина причина, чому ми так провели піт-стопи, полягала в необхідності «прикривати» різних суперників, і в підсумку він здійснив на мене андеркат", - наводить слова Піастрі Sky Sports.

З всіма результатами Гран-прі Угорщини ви можете ознайомитися на нашому сайті.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Оскар Піастрі

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK