Сайнс розповів, чи вплине поява Бінотто в Ауді на його вибір команди

Іспанець досі не визначився, де він продовжить кар'єру.
26 липня, 22:11
Маттіа Бінотто та Карлос Сайнс / Getty Images
Маттіа Бінотто та Карлос Сайнс / Getty Images

Декількома днями раніше стало відомо, що екс-керівник Феррарі Маттіа Бінотто очолив проєкт Ауді, який з'явиться у Формулі-1 у 2026 році.

Це відразу викликало спекуляції на тему того, що пілот Скудерії Карлос Сайнс може захотіти приєднатися до Заубера, який об'єднає сили з німецьким автовиробником - там іспанець зможе возз'єднатися зі своїм колишнім керівником.

"По-перше, я не в курсі всього, що відбувається в кожній команді. Але, звичайно, я вважаю, що прихід Маттіа в будь-яку команду є позитивним моментом, головним чином тому, що у нього є досвід побудови команди, яка сьогодні є топ-командою", - цитує іспанця офіційний сайт Формули-1.

"У нього є досвід роботи в Феррарі, який він може привнести в Ауді. Я впевнений, що для них це великий плюс, і саме тому вони найняли його. І так, звичайно, я бажаю йому всього найкращого".

Читайте також: Ферстаппен та Цунода втратять місця на старті Гран-прі Бельгії

Коли його запитали, чи може прибуття Бінотто наблизити Сайнса до переходу в Ауді, Карлос відповів: "Моє майбутнє все ще обговорюється і дуже ретельно аналізується".

"Я бачу, як щотижня у багатьох командах відбуваються зміни, які вплинуть на них наступного року. Але я дам собі час на ухвалення рішення, щоб проаналізувати всі ці речі, які постійно змінюються, не даючи вам при цьому надто багато підказок".

На даний момент у п'яти командах Формули-1 залишилися місця на наступний сезон: Мерседес, Альпін, Вільямс, Заубер і РБ.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK