Хорнер: Ред Булл не хоче ухвалювати рішення про заміну Переса

Австрійська команда продовжує підтримувати Чеко.
29 липня, 01:03
Серхіо Перес та Крістіан Хорнер / Getty Images
Серхіо Перес та Крістіан Хорнер / Getty Images

Гран-прі Бельгії завершився перемогою пілота Мерседес Джорджа Расселла, але після гонки він був дискваліфікований. У підсумку перше місце дісталося Льюїсу Гемілтону.

Серхіо Перес із Ред Булл стартував другим, але фінішував лише восьмим. Ще до старту перегонів з'явилася інформація, що результат мексиканця у Спа вплине на рішення команди змінювати чи не змінювати його під час літньої перерви.

Після заїзду керівник "биків" Крістіан Хорнер прокоментував цю ситуацію з Пересом.

"Ніхто не хоче бачити, як Чеко страждає, всі хочуть, щоб він домігся успіху. Команда, як і раніше, підтримує його. Боляче бачити його в такій ситуації", - цитує Хорнера Sky Sports.

"Останні кілька гонок у Чеко були важкі перегони. Що нас бентежить, так це те, що сезон почався для нього дуже добре. Він виконав чудову роботу в кваліфікації. Нам потрібно розібратися і зрозуміти, чому в нього виникають проблеми в гонці. У нас є час для цього".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Сайнс дав згоду на перехід у Вільямс - джерело

"Ніхто не хоче приймати це рішення (про заміну). Ви, хлопці, говорите про це щодня. Ми в команді хочемо, щоб він працював і розумів це".

"Він так само гостро, як і будь-хто інший, усвідомлює, що нам потрібні обидві машини. І це те, що в нас було на початку року, і це те, до чого нам потрібно повернутися".

Нагадаємо, що Ред Булл думає над заміною Серхіо Переса через побоювання програти Кубок конструкторів, у якому команду поступово наздоганяє МакЛарен.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK