Спортивний директор Ред Булл залишить команду заради посади керівника в Ауді

Важлива фігура у керівництві "биків" вирішила змінити місце роботи.
1 серпня, 17:32
Джонатан Вітлі / Getty Images
Джонатан Вітлі / Getty Images

Ред Булл на своєму офіційному сайті оголосив про те, що спортивний директор Джонатан Вітлі залишить свою посаду після закінчення сезону-2024.

Вітлі доопрацює сезон в австрійському колективі після чого він обійме посаду керівника в Ауді, яка приєднається до Формули-1 у 2026 році.

"Довгі та успішні відносини Ред Булл з Джонатоном тривають понад 18 років. Всі в Oracle Red Bull Racing і Red Bull Technology бажають йому всього найкращого на новій посаді і хотіли б висловити подяку Джонатану", - заявив керівник "биків" Крістіан Хорнер.

"Red Bull Racing має величезну силу і глибину, і це дає можливість підвищувати інших членів команди. У найближчі тижні ми оголосимо нову структуру команди".

Читайте також: Молодий австралієць стане напарником Гаслі по Альпін у 2025 році

Вітлі приєднався до Ред Булл в 2006 році, пропрацювавши до цього в Рено головним механіком. У Ред Булл він пропрацював як менеджер команди, після чого його підвищили до спортивного директора.

Відхід британця відбувся після відходу головного технічного директора Едріана Ньюї, який покине команду також по закінченню нинішнього сезону.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Заубер Ауді Ред Булл

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK