Боттас: Раніше я був роботом, але я радий, що зміг позбутися цього

Фінський гонщик розповів про те, як він зараз насолоджується життям.
18 серпня, 18:53
Валттері Боттас / Getty Images
Валттері Боттас / Getty Images

Незважаючи на те, що він ще не має місця на стартовій решітці Формули-1 наступного сезону, Валттері Боттас спокійно дивиться на своє майбутнє.

Фінський гонщик знає, що у Ф1 все може різко змінитись, як це сталося з ним у січні 2017 року, коли він в останній момент перейшов до Мерседес на місце Ніко Росберга, який несподівано для всіх завершив кар'єру після завоювання чемпіонського титулу.

Під час роботи в німецькій команді Боттас дотримувався корпоративної лінії. Однак після переходу в Заубер 34-річний пілот почувається більш вільно та спокійно, про що він розповів в інтерв'ю Motorsport.

"Очевидно, що всі люди різні. Але я знайшов спосіб дозволити собі висміяти себе і не ставитися до деяких речей занадто серйозно", - сказав Валттері, згадуючи рекламу Uber, в якій він знявся раніше цього року.

"Звичайно, до перегонів я завжди ставлюся дуже серйозно, але зрештою ми всі просто люди. Я відчуваю, що важливо бачити задоволення в певних речах, особливо в собі".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Леклер похвалив Вассера за зміну культури у Феррарі

"Мабуть, у минулому я був як робот, але я радий, що мені вдалося вийти з цього стану. Я думаю, що це зрілість і досвід. Мені потрібен час, щоб усвідомити і зрозуміти, хто я насправді".

"За свою кар'єру я вже багато разів опинявся в такій ситуації (очікуючи нового контракту), тож для мене в цьому немає нічого нового".

"Звичайно, іноді це може бути стресом, але це те, як ти з цим справляєшся - для мене на даний момент це хвилююче і не надто напружує. Це не перше моє родео".

Після чотирнадцяти етапів сезону-2024 Валттері Боттас замикає особистий залік пілотів, не набравши жодного очка.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Заубер Валттері Боттас

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK