Вольфф: Настав час МакЛарен прийняти важке рішення щодо командних наказів

Керівник Мерседес точно може дати суперникам кілька порад.
2 вересня, 17:42
Тото Вольфф / Getty Images
Тото Вольфф / Getty Images

Гран-прі Італії на радість місцевій публіці завершився перемогою пілота Феррарі Шарля Леклера.

Однак результат заїзду міг скластися на користь МакЛарен, який вважався головним фаворитом.

Керівник Мерседес Тото Вольфф вважає, що "помаранчевим" настав час ухвалити важке, але важливе рішення щодо командних наказів, якщо команда хоче поборотися не лише за Кубок конструкторів.

"Я думаю, що як гоночна команда, яка раптово б'ється за перемоги, ви перебуваєте між молотом і ковадлом", - цитує Вольффа Motorsport.

"Ми хочемо бути впевнені, що переможе найсильніший, але з іншого боку, коли це починає ставати дисфункціональним і впливати на продуктивність вашої команди, як ви на це реагуєте?".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Ферстаппен: Ми перетворили домінуючий болід на монстра

"Команда завжди в програші, бо якщо ви "заморозите" позиції та віддасте командні накази, то, можливо, ви не отримаєте того, чого хоче наша гоночна душа. Але раціональна сторона має переважати".

"Зрештою, ви не хочете програти чемпіонство з різницею в три чи п'ять очок, які ви могли б легко заробити. Йти по цьому канату так складно, і не існує універсальної істини про те, як із цим впоратися".

"Ніхто не розуміється на спорті більше, ніж Андреа (Стелла, керівник МакЛарен). Він бачив, як усе це відбувалося перед його очима кілька разів у Феррарі. У нього є душа гонщика, яка не хоче цього робити і хоче дозволити їм боротися. Але я думаю, що після цих перегонів вони дійдуть якогось висновку: "Як ми з цим впораємося?".

Нагадаємо, що Ландо Норріс програє лідеру особистого заліку в особі Макса Ферстаппена 62 очки за 8 Гран-прі до кінця сезону. Водночас МакЛарен підібрався до Ред Булл на відстань 8 очок у Кубку конструкторів.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK