МакЛарен готовий зробити ставку на Норріса в боротьбі за титул чемпіона

Британець отримає допомогу від своєї команди в битві з Максом Ферстаппеном.
2 вересня, 22:02
Ландо Норріс / Getty Images
Ландо Норріс / Getty Images

Після Гран-прі Італії пілот Ред Булл Макс Ферстаппен висловив думку, що за нинішніх обставин ні він, ні команда ні за що не можуть боротися.

Обговорюючи ці слова, керівник МакЛарен Андреа Стелла натякнув, що "помаранчеві" готові поставити в пріоритет інтереси Ландо Норріса.

"Макс хороший, і в нього добре підвішений язик. Він хороший не тільки на трасі. Вочевидь, він знає, що машина, за кермом якої він перебуває наразі, створює для нього певні проблеми", - цитує італійця Motorsport.

"Але нам потрібно краще використовувати можливості, які наразі надає нам Ред Булл, не маючи звичної можливості боротися за подіуми".

"Ми боремося з Максом Ферстаппеном, тож, якщо ми хочемо підтримати одного гонщика, ми маємо обрати того, хто перебуває в найкращій позиції".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Феррарі оголосила про припинення співпраці з багаторічним спонсором

"Ландо показує чудові результати: поул-позиція в Зандвоорті, поул-позиція тут (у Монці). Якщо говорити про Ландо, то нам потрібно скоригувати деякі гоночні моменти, які можуть допомогти йому, а нам - скористатися поул-позицією, як це було в Монці".

"Думаю, якщо ви подивитеся на його перше коло, коли ми будемо разом його переглядати, ми побачимо, що є пара речей, які ми могли б зробити трохи краще".

Раніше керівник Мерседес Тото Вольфф припустив, що МакЛарен настав час використовувати командні накази, якщо команда хоче, щоб Ландо Норріс став чемпіоном.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK