Ферстаппен розповів Романо про футбольні вподобання та незручний момент із Де Брюйне

Гонщик отримав від футболіста подарунок, який не зовсім вписується в його фанатські настрої.
8 вересня, 20:03
Макс Ферстаппен та Фабріціо Романо / Getty Images
Макс Ферстаппен та Фабріціо Романо / Getty Images

Напередодні Гран-прі Італії відбулася зустріч триразового чемпіона світу Макса Ферстаппена з футбольним інсайдером Фабріціо Романо.

У рамках рекламної компанії одного бренду алкогольних напоїв Романо влаштував невелике інтерв'ю, під час якого він розпитав пілота Ред Булл про його футбольні вподобання.

Розмова почалася з питання про те, з ким би 26-річний нідерландець порівняв себе зі світу футболу.

"Дуже складно, тому що я не дуже хороший футболіст. Немає технічних навичок. Я не знаю. Моїм улюбленим гравцем з минулого безумовно є Йоган Кройф. Але я не можу порівнювати себе з ним", - сказав Макс.

Джерело: Getty Images

Потім Романо запитав Ферстаппена про матч, який назавжди засів у його пам'яті.

"Ніколи не забуду перемогу Барселони над ПСЖ із рахунком 6:1. Це було безумство. Ніхто не очікував нічого подібного, щоб усе змінилося після 0:4. Це те, що ти запам'ятовуєш на довгі роки".

Наостанок гонщик розповів кумедну історію, пов'язану з хавбеком Манчестер Сіті Кевіном Де Брюйне, яка сталася влітку 2022 року.

"Він дав мені, звичайно ж, футболку Сіті. Він знає, що в АПЛ я підтримую (Манчестер) Юнайтед. Він сказав: "Я даю тобі цю футболку. Сподіваюся, ти не проти". А я відповів: "Не хвилюйся, це ж про тебе, а не про клуб". Звичайно, у мене багато поваги до того, чого вони досягли як клуб. Але це просто було кумедно".

Наразі Макс Ферстаппен лідирує в особистому заліку пілотів, маючи 303 очки після шістнадцяти етапів Формули-1 сезону-2024. Він випереджає найближчого переслідувача в особі Ландо Норріса з МакЛарен на 62 бали.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK