МакЛарен попросив Піастрі допомогти Норрісу в боротьбі за титул

Британський колектив все ж зважився зробити ставку на Ландо.
12 вересня, 10:04
Ландо Норріс та Оскар Піастрі / Getty Images
Ландо Норріс та Оскар Піастрі / Getty Images

МакЛарен має намір допомогти Ландо Норрісу в боротьбі з Максом Ферстаппеном за титул чемпіона світу. У зв'язку з цим команда попросила Оскара Піастрі, щоб той допомагав своєму напарнику на трасі, повідомляє BBC.

Але керівник "помаранчевих" Андреа Стелла заявив, що будь-які дії, спрямовані на підтримку Норріса, відбуватимуться лише в рамках принципів спортивної поведінки та справедливості, прийнятих у команді.

"Загальна концепція така: ми неймовірно налаштовані на перемогу, але ми хочемо перемогти правильним способом. Ми будемо надавати підтримку Ландо, але хочемо зробити це без шкоди для наших принципів".

"Наші принципи полягають у тому, що інтереси команди завжди стоять на першому місці. Спортивний дух для нас важливий у цілому, в тому, як ми проводимо перегони. Ми хочемо бути справедливими до обох гонщиків", - сказав італієць.

Зміна політики в бік пошуку шляхів підвищення шансів Норріса випередити Ферстаппена в боротьбі за титул відбулася після серії зустрічей між босами команди з Вокінга та їхніми гонщиками після Гран-прі Італії.

Нагадаємо, що цими вихідними відбудеться Гран-прі Азербайджану. На ISPORT можна ознайомитися з розкладом усіх сесій гоночного вікенду в Баку.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK