Алонсо побоюється, що у нього "немає часу", щоб отримати вигоду з впливу Ньюї на Астон Мартін

Тим не менш, 43-річний гонщик дуже радий, що він допоміг команді переманити технічного директора Ред Булл.
13 вересня, 13:36
Фернандо Алонсо / Getty Images
Фернандо Алонсо / Getty Images

Пілот Астон Мартін Фернандо Алонсо розповів, що він відіграв певну роль у тому, щоб переманити технічного директора Ред Булл Едріана Ньюї.

Але в той же час 43-річний іспанець вважає, що, можливо, він не матиме часу, щоб скористатися впливом британського інженера при розробці боліда.

"Це був позитивний тиждень для команди з оголошенням Ньюї. Він стане чудовим доповненням до команди. Я вважаю, що Астон Мартін - це в деякому сенсі команда майбутнього", - цитує Нандо Motorsport.

"У найближчі кілька місяців на нас чекають непогані справи. Крок за кроком ми всі повинні здобути першу перемогу в гонці і, сподіваюся, у майбутньому боротися за чемпіонство".

"Я усвідомлюю, що це вимагає часу, а в мене його в якомусь сенсі немає. Але я розслаблений і насолоджуюся подорожжю".

Джерело: Getty Images

Алонсо розповів, що розмовляв з Ньюї під час вікенду Історичного Гран-прі Монако, де британець брав участь у перегонах на Lotus 49B 1968 року.

"Я написав йому, як, напевно, і всі, хто хотів з ним попрацювати. Я бачив його на Історичному Гран-прі Монако, і там ми говорили півгодини".

"Ми всі намагалися його переконати. І я думаю, що зрештою Лоуренс (Стролл) і його бачення, новий завод і те, що Астон Мартін хоче в майбутньому, а також Хонда, ймовірно, були ключовими факторами".

Коли його попросили прояснити своє майбутнє, дворазовий чемпіон світу сказав: "Я ганятиму в 2026 році. Після 2026 року я ганятиму. Або у Формулі-1, або в інших серіях".

"Якщо я не виступатиму у Ф1, то якимось чином буду в команді Астон Мартін. Так що, сподіваюся, на мене чекає блискуче майбутнє".

Раніше пілот Ред Булл Макс Ферстаппен заявив, що він цілком можливо возз'єднається з Едріаном Ньюї у майбутньому. І можливо, це станеться через кілька років в Астон Мартін.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK