Леклер розповів, що може допомогти Феррарі залишатися у боротьбі за Кубок конструкторів

І ні, це не диво.
Сьогодні, 20:18
Шарль Леклер / Getty Images
Шарль Леклер / Getty Images

Незважаючи на провал у гонці оновлень, Феррарі продовжує претендувати на Кубок конструкторів, відстаючи від лідера в особі МакЛарен на 75 очок.

Пілот Скудерії Шарль Леклер визнав, що у чистій швидкості його команда поступається суперникам, але він сподівається, що сталість у наборі очок допоможе італійцям залишатися у боротьбі за трофей.

"Я думаю, якщо ми продовжимо бути постійними і не матимемо занадто багато втрачених можливостей, ми підрахуємо очки наприкінці, і, сподіваюся, їх буде достатньо, щоб виграти Кубок конструкторів", - цитує монегаска Motorsport.

"Але в чистому темпі ми все ще не на тому рівні, щоб боротися за трофей. Я не особливо бачу себе в цій битві, але якщо вони припустяться помилок, ми можемо там опинитися".

Джерело: Getty Images

Читайте також: "Він завжди розворошує ла*но": Вольфф - про слова Хорнера про контракт Расселла

"Незважаючи на те, що останні дві гонки були хорошими, ми завжди говорили, що нам потрібно бути обережними, щоб не мати завищених очікувань. У МакЛарен машина краще, ніж у нас".

"У нас є траси, на яких ми будемо конкурентоспроможними, а є й ті, де ми відставатимемо. До цієї гонки ми були досить близькі (до лідерів), і у нас ніколи не було найшвидшої машини, за винятком, можливо, Монако. У Монці ми теж були досить сильні”.

Раніше Шарль Леклер заявив, що провал у кваліфікації завадив йому виступити успішніше на Гран-прі Сінгапуру.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK