Ферстаппен розкритикував календар Формули-1

Цього разу пілот, мабуть, має рацію.
Сьогодні, 13:29
Макс Ферстаппен / Getty Images
Макс Ферстаппен / Getty Images

Пілот Ред Булл Макс Ферстаппен виступив із критикою календаря Формули-1.

Після жовтневої паузи команди проведуть два трійники - три Гран-прі поспіль в Америках (Остін, Мексика і Бразилія), а потім три вікенди поспіль: Лас-Вегас, Катар і Абу-Дабі.

У багатьох у паддоку виникли питання, адже командам належить вирішити складну проблему з логістикою між етапами у Вегасі та Катарі. А Макс публічно виступив із критикою.

"Я завжди говорив, що етапів у календарі Ф-1 дуже вже багато. Але особисто для мене це невдоволення більше пов'язане з необхідністю здійснювати багато перельотів і різницею часових поясів між етапами у Вегасі та Катарі.

Ти летиш практично на інший кінець земної кулі. Мені здається, що в рамках трійника ми могли б краще впоратися з цим плануванням календаря. Я вважаю, що в рамках трійника потрібно ставити етапи, які й територіально розташовані поруч один з одним. На мій погляд, у цьому було б більше сенсу.

Так, зрозуміло, також це залежить і від фактора продажу квитків тощо. Але зрештою нам потрібно дійти якогось компромісу, зійшовшись у середині, хіба ні? Тому що переліт із Вегаса до Катару дуже вже довгий. Те, що з Катару ми їдемо в Абу-Дабі - це нормально. Просто до кінця сезону, коли ви всі втомилися, коли люди виснажені, у такій ситуації набагато легше захворіти, наприклад. І довгі перельоти в такій ситуації на користь явно не йдуть", - цитує Макса Motorsportweek.

Раніше також Хорнер заявив, що Гран-прі Італії допомогло команді.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Макс Ферстаппен

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK