Ферстаппен заявив авторські права на свою фірмову фразу

Причому цей процес трохи пов'язаний із Ландо Норрісом, який використовував її після перемоги на Гран-прі Нідерландів.
Сьогодні, 09:45
Макс Ферстаппен / Getty Images
Макс Ферстаппен / Getty Images

Команда Макса Ферстаппена подала заявку на реєстрацію товарного знака відомого святкового радіоповідомлення, повідомляє Planet F1.

Триразовий чемпіон світу Формули-1 часто вимовляє фразу "Simply lovely" після перемоги або сильного результату. В ЄС було подано заявку на реєстрацію товарного знака, щоб зробити цю фразу своєю власною.

Документи, опубліковані Відомством інтелектуальної власності Європейського Союзу (EUIPO), засвідчили, що заявку на товарний знак "Simply Lovely Inspired by Max Verstappen" було подано до відомства 21 травня 2024 року.

Кумедно, що після подання заяви та роз'яснення передбачуваного використання товарів і послуг EUIPO опублікувало заяву 28 серпня, щоб дозволити подачу заперечень.

Це сталося всього через три дні після того, як Ландо Норріс з МакЛарен використав цю фразу після перемоги на Гран-прі Нідерландів, домашньому етапі Ферстаппена.

Джерело: Getty Images

Читайте також: Представник ФІА розповів, чому Ферстаппена покарали за лайку

Документи свідчать про те, що заяву було подано компанією MAVIC S.a.r.l. у Люксембурзі та представлено компанією MERK-ECHT B.V. у Нідерландах.

На товарні знаки подано заявку для трьох областей використання: класи 25, 35 і 41.

До класу 25 належать одяг і деталі до одягу, а до класу 41 - освіта та навчання, розважальні послуги, спортивні та культурні заходи, а також організація спортивних заходів і спортивних заходів та змагань у галузі автоспорту, автоперегонів, і ралі.

Клас 35 є особливо відкритим і належить до реклами, а також організації, адміністрування та управління комерційною та діловою діяльністю.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ред Булл Макс Ферстаппен

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK