Штайнер: Якщо Гемілтон принесе Феррарі титул, він опиниться у Ватикані

Фанати Скудерії вважатимуть британця святим, якщо він зможе перервати безтрофну посуху команди.
Вчора, 18:27
Льюїс Гемілтон / Getty Images
Льюїс Гемілтон / Getty Images

Феррарі не вигравала Кубок конструкторів з 2008 року, а пілот Скудерії не ставав чемпіоном з часів Кімі Райкконена у 2007 році.

На думку екскерівника Хаас Гюнтера Штайнера, якщо Льюїс Гемілтон, який приєднається до Феррарі у 2025 році, принесе їй один із титулів, він стане одним із героїв усієї Італії.

"Я думаю, він хоче спробувати створити диво, повернути Феррарі до перемог у чемпіонатах, і це його прагнення. Я, звісно, не говорив із ним про це, але я бачу, що це була його мотивація перейти туди і спробувати повернути трофеї", - цитує Штайнера Planet F1.

"(Він думає): "Я GOAT (найвидатніший усіх часів), у будь-якому разі, ви знаєте, я виграв сім титулів. Що ще я можу зробити?".

"Можливо, він зможе виграти свій восьмий титул, якщо добре попрацює у Феррарі. Якщо він стане там восьмиразовим чемпіоном або принесе Феррарі Кубок конструкторів, цей хлопець опиниться у Ватикані! (натяк, що Гемілтон стане Папою Римським)".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Марко назвав головних кандидатів на місце в Ред Булл

"Феррарі без Формули-1 - це не Феррарі, а Формула-1 без Феррарі - це не Формула-1. Саме цю магію несе в собі цей Гарцюючий кінь, і якщо у вас є шанс стати його частиною в якості пілота, а він у хорошому становищі, він дуже близький з Фредом Вассером (керівник Скудерії)".

"Вони знають один одного, багато виграли в юніорських Формулах. Вони дуже близькі, і я думаю, вони намагаються зробити щось разом. І якщо вони цього доб'ються, це буде здорово для них обох".

Раніше кандидатка в президенти США Камала Гарріс зізналася, що Льюїс Гемілтон - її улюблений гонщик Формули-1, яку вона обожнює.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK