Гемілтон звинуватив оновлення боліда у своєму вильоті з траси на Гран-прі США

Семиразовий чемпіон світу впевнений, що він не винен у своєму сході з дистанції.
Вчора, 01:02
Льюїс Гемілтон / Getty Images
Льюїс Гемілтон / Getty Images

Гран-прі США завершився перемогою пілота Феррарі Шарля Леклера.

Водночас його майбутній напарник Льюїс Гемілтон був змушений припинити заїзд уже на третьому колі - болід британця розвернуло та винесло в гравій, де він застряг.

У розмові з пресою 39-річний гонщик заявив, що це була не його помилка, адже в цьому ж повороті днем раніше у кваліфікації вилетів Джордж Расселл.

"Я відмінно стартував, почувався добре і піднявся на 12-те місце. Це був найкращий старт у першому повороті за довгий час", - цитує сера Льюїса Motorsport.

"У той момент я навіть не тиснув. Я буквально просто намагався їхати і довести шини до потрібної температури. Машина почала підстрибувати, ліва передня частина почала підстрибувати, а задня частина просто повернулася. Це було те ж саме, що й у Джорджа вчора".

Джерело: Getty Images

Гемілтон припустив, що всьому виною оновлення боліда, яке вплинуло на аеродинаміку.

"Під час практики в мене було те саме. Мене розвернуло в третьому повороті, що буває так рідко. За всі роки, що я тут, мене жодного разу не розвертало в третьому повороті".

"Я щойно говорив про те, що в Джорджа вчора вочевидь була та сама проблема. Він повернувся до машини старої специфікації і зараз у нього все добре. Тож, можливо, щось є в новому оновленні боліда".

"Ми проведемо розслідування, наскільки зможемо, а після сьогоднішнього дня отримаємо дані і подивимося, чи будемо ми використовувати стару або нову специфікацію наступного тижня".

Нагадаємо, що наступний етап пройде за тиждень у Мексиці, одразу після чого Формула-1 вирушить до Бразилії, де завершиться серія трьох Гран-прі поспіль.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK