Реал обіграв Партизан та став останнім учасником Фіналу чотирьох Євроліги

Іспанський клуб зробив камбек не тільки в ході вирішальної зустрічі, а ще й у ході серії, створивши справжню історію.
2023 г., 11 травня, 01:26
Реал Мадрид / Getty Images
Реал Мадрид / Getty Images

У середу, 10 травня, у Мадриді відбувся п'ятий матч чвертьфінальної серії Євроліги, у якому зійшлися місцевий Реал та сербський Партизан.

На велику перерву гості пішли з перевагою у 16 ​​очок. Однак це не зупинило іспанців, які були заряджені вирвати перемогу.

Спочатку у третій 10-хвилинці вони відіграли дев'ять балів, після чого оформили повноцінний камбек у заключній чверті, вирвавши путівку до Фіналу чотирьох, ставши її останнім учасником.

У півфіналі турніру на вболівальників європейського баскетболу чекає іспанське дербі: Реал зустрінеться з Барселоною. У паралельному протистоянні зіграють французьке Монако та грецький Олімпіакос.

Варто відзначити, що цією перемогою Реал створив історію. Як повідомляє BasketNews, раніше жодна команда не вигравала серію, програючи по її ходу з рахунком 0:2.

Реал - Патризан 98:94 (22:23, 17:32, 30:21, 29:18). Рахунок у серії 3-2

Реал: Муса (20 + 6 підбирань + 4 передачі), Родрігес (19 + 6 передач), Хезонья (13), Таварес (12 + 7 підбирань), Вільямс-Гросс (10), Льюль (8), Ханга (7), Ндіайє (4), Козер (3), Рендольф (2), Фернандес (0 + 5 підбирань).

Партизан: Пантер (28), Екзам (16), Лессор (13), Папапетру (10), Лідей (9), Нанналлі (9 + 5 передач), Мадар (5), Смаїлагіч (4).

Нагадаємо, що під час другого матчу серії між Реалом та Партизаном сталася масова бійка баскетболістів. Через те, що з майданчика було вилучено багато гравців, поєдинок довелося достроково завершити.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK