Пет Райлі: Мені 77 років і я можу зробити більше віджимань, ніж ви

Президент Майамі не збирається на пенсію і хоче збудувати ще одну чемпіонську команду.
2022 г., 8 червня, 23:02
Пет Райлі / Getty Images
Пет Райлі / Getty Images

Президент Майамі Пет Райлі не планує найближчим часом завершувати свою кар'єру, яка, безперечно, внесе його до Зали слави. Він ясно дав це зрозуміти це у розпал своєї щорічної прес-конференції наприкінці сезону.

"Мені 77 років, і зараз я можу зробити більше віджимань, ніж ви". – цитує Райлі ESPN. "Якщо хочеш вийти на килим, пішли", - сказав він репортерові, кидаючи тому виклик.

Це горде і зухвале ставлення було характерною рисою майже трьох десятиліть роботи Райлі в організації. Це також було основним продуктом останньої команди, яка була лише за кілька секунд від чергового виступу у фіналі, перш ніж програти Бостону у сьомій грі фіналу Східної конференції.

"Я безперечно відчуваю себе зобов'язаним закінчити цю збірку. Отже, якщо ми три роки в цій збірці - тоді я не хочу витрачати ще три роки тільки на створення цієї команди. Я думаю, що ми знаходимося в цьому вікні внутрішнього поліпшення. Джіммі Батлер - чудовий , чудовий гравець, ми це знаємо".

Читайте також: Дреймонд Грін - статистично найкращий захисник цього плей-офф

"У нас багато справжніх досвідчених ветеранів, тому ми зібрали команду, яка дійшла до фіналу Сходу, і це була гірка поразка. Дракон ще не залишив моє тіло після цієї втрати. Я був приголомшений, я був засмучений, я був злий, я був усім цим минулого тижня, і тепер я починаю рухатися далі, тому я взагалі не думав про це (пенсія)”.

Пет Райлі став чемпіоном НБА, очолюючи Хіт як тренер у 2006 році. Після цього він привів команду до чемпіонства у 2012 та 2013 роках як президент організації.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK