Каррі готовий зіграти у четвертій грі Фіналу НБА, незважаючи на отримане пошкодження

Стеф розуміє всю важливість наступного поєдинку, який Уорріорз не можуть програти.
2022 г., 10 червня, 01:04
Стеф Каррі / Getty Images
Стеф Каррі / Getty Images

У четвертій чверті третьої гри серії Фіналу НБА проти Бостона зірка Голден Стейт Стеф Каррі отримав ушкодження ноги. Під час боротьби за м'яч центрової Селтікс Ел Хорфорд упав на ліву ногу Стефа, що стало не найприємнішою річчю у його житті.

Каррі кілька хвилин пролежав на підлозі, кричачи від болю, перш ніж підвестися, накульгуючи. Побачивши те, що Каррі зазнає болю, Дреймонд Грін штовхнув Маркуса Смарта, який заволодів м'ячем, щоб зупинити гру та допомогти другу.

Однак такий порятунок коштував Грінові місця на майданчику, адже для нього наступне зауваження стало вже шостим. Після матчу під час спілкування з журналістами Стеф заявив, що у будь-якому разі він буде готовий вийти на паркет у четвертій грі.

"(Я отримав) близько 10,5 годин сну, кілька разів ставив ногу у цебро з льодом, і на цьому поки що все", - цитує слова "Шефа" про відновлення ESPN.

"Я скористаюся перевагами сьогоднішнього і завтрашнього дня, щоб повністю підготуватися до гри. Відновлюся настільки, наскільки це можливо. Я розумію, наскільки важливою є четверта гра".

Зірка "воїнів" порівняв травму, яку він отримав у грі №3, із розтягненням зв'язок стопи, яке він отримав у матчі проти Бостона у березні: тоді Маркус Смарт влетів у його ліву ногу, також борючись за м'яч. Через це Каррі пропустив останній місяць регулярного чемпіонату.

"Оскільки я пройшов через те саме, що і в регулярці, я точно знаю, що це таке і з чим мені доведеться мати справу: болючість, рівень болю і таке інше. Тому, коли мене вчора ввечері перевірили, я знав, що мені не доведеться проходити додаткові тести лише тому, що ми вже проходили через це раніше”.

Читайте також: Біг тріо Бостона повторило досягнення 40-річної давності

Наступна гра серії відбудеться у ніч на суботу, 11 червня. Початок зустрічі – 04:00 за київським часом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK