Каррі встановив кілька досягнень у грі №4 проти Бостона

Стеф видає свій найкращий забіг у фінальній серії НБА.
2022 г., 11 червня, 11:58
Стеф Каррі / Getty Images
Стеф Каррі / Getty Images

Четверта гра серії Фіналу НБА проти Бостона склалася дуже успішно для Голден Стейт. Команда Стіва Керра перемогла на виїзді 107:97 у матчі, який Клей Томпсон назвав "must win", і він має рацію - програй цю зустріч, Уорріорз стало б максимально складно відігратися з 1-3 у серії.

Ця перемога стала можливою завдяки феноменальній грі головної зірки команди Стефа Каррі, який набрав дабл-дабл із 43 очок та 10 підбирань, додавши ще 4 асисти. При цьому такий виступ дозволив "Шефу" встановити одразу кілька досягнень.

Згідно ESPN Stats & Info , Стеф у віці 34 років і 88 днів став другим найстаршим гравцем в історії Фіналів НБА, який набрав 40+10. Рекорд належить ЛеБрону Джеймсу – у 2020 році в серії проти Майамі він зробив подібне у віці 35 років та 284 днів.

Сім занедбаних 3-очкових дозволили йому подолати планку 80 точних влучень через дугу за цей плей-офф. Це вже вчетверте, коли Каррі забиває не менше 80 триочкових за один постсезон. Єдиний інший гравець з 1 таким результатом у плей-офф за весь час – це Клей Томпсон у 2016 році.

Читайте також: Приголомшливий кидок Каррі - найкращий момент четвертого матчу фіналу плей-офф НБА

Стеф став п'ятим захисником в історії Фіналу НБА з 40 очками та 10 підбираннями після Дуейна Уейда, Майкла Джордана, Меджика Джонсона та Джеррі Веста.

До того ж він став лише третім гравцем, який набрав 40 очок, 10 підбирань та закинув 6 триочкових у грі фінальної серії – раніше це досягнення підкорилося ЛеБрону Джеймсу та Кевіну Дюранту.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK