Джеймс може наслідувати приклад Тома Бреді, влаштувавшись на ТБ

Бажання ділитися своїми знаннями та отримати відмінний чек за роботу можуть зіграти свою роль у визначенні майбутнього "Короля".
2022 г., 12 червня, 18:32
ЛеБрон Джеймс та Том Бреді / ClutchPoints
ЛеБрон Джеймс та Том Бреді / ClutchPoints

Якщо і є два сучасні спортсмени, які є прикладом довгожителів у спорті, то це, безперечно, квотербек із НФЛ Том Бреді та суперзірка НБА ЛеБрон Джеймс. Бреді провів 22 роки в американському футболі і за цей час виграв сім супербоулів.

На рахунку ЛеБрона 19 сезонів у баскетболі та чотири чемпіонські титули. І Бреді, і Джеймс, здавалося б, вже максимально розтягнули свої кар'єри, але, як показує практика, у них обох ще є кілька років у запасі.

Ще у травні було оголошено, що легенда НФЛ підписав 10-річний контракт із Fox Sports на 375 мільйонів доларів, за яким він стане аналітиком НФЛ, як тільки його ігрова кар'єра буде офіційно завершена. За цим контрактом він почне працювати більше, ніж за всю свою спортивну кар'єру.

Під час недавнього епізоду його шоу від НВО "The Shop" "Короля" запитали, чи він колись подумає про кар'єру на ТБ після того, як його ігрові дні закінчаться. Джеймс швидко згадав про мегасділку Бреді з Fox Sports.

"Я не знаю. Я трохи стежу за всім цим", - цитує ЛеБрона Sports Illustrated. "Коли я побачив, на скільки (Том Бреді) підписався, ти страшенно правий, я так і зробив (подумав про кар'єру на ТБ)".

Потім Джеймса запитали, чи працюватиме він аналітиком. Питання полягало в тому, чи зробив би він це, якби на столі були такі ж гроші, як і у Тома Бреді.

"Я б попрацював, я б точно попрацював. Моє знання спорту та здатність мати своє уявлення про спорт... Все ще бути у грі, я хочу залишатися у грі завжди".

Раніше він заявив у тій самій передачі, що хоче стати власником клубу НБА.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK