"Чортів кретин": Томпсон відповів гравцеві Мемфіса на глузливий твіт

Вже чотириразовий чемпіон НБА не забуває та не прощає образ.
2022 г., 18 червня, 00:26
Клей Томпсон / Getty Images
Клей Томпсон / Getty Images

У Клєя Томпсона вже була вся мотивація у світі, щоб допомогти Голден Стейт повернутися на вершину НБА. Але після того, як перша хвиля святкування пройшла, Клєй розповів, що останні кілька місяців його таємно підживлювало щось ще.

Зірка Уорріорз висловився про якогось гравця Мемфіса (він вирішив не називати ім'я Джарена Джексона-молодшого вголос), який, як він пам'ятав, написав у Twitter слоган ДСУ "Сила в цифрах" після того, як Гріззліс перемогли його команду під час регулювання.

"Сила в цифрах" жива та здорова. Був один гравець у Гріззліс, який написав у Twitter "Сила в цифрах" після того, як вони обіграли нас у регулярні, і це так мене розлютило", - цитує Томпсона ClutchPoints. "Я не можу дочекатися, щоб ретвітнути це. Чортів кретин. Мені довелося це подивитися, і я подумав: "Цей довбаний клоун ...".

Мемфіс був однією з найкращих команд за підсумками регулярного сезону, після чого дав хороший бій "воїнам", перш ніж Джа Морант отримав травму. Але зараз вони все ще залишаються недосвідченими, особливо в порівнянні з Уорріорз.

Читайте також: Тейтум став володарем антирекорду з втрат у плей-офф

"Ти збираєшся знущатися з нас? Ти ніколи не був там (у Фіналі) раніше, бро. Ми були там. Ми знаємо, що для цього потрібно", - продовжив Томпсон. "Користувачі Twitter, ви можете в це повірити? У мене пам'ять як у слона. я не забуваю. І було багато людей, які штовхали нас, коли ми падали".

Судячи з пристрасті, з якою Клей Томпсон розмовляв про Тріпл Джей, можна сміливо заявити, що цей твіт його сильно зачепив. А Майкл Джордан, безперечно, пишався б тим, що снайпер Голден Стейт приймає все на свій рахунок, а потім виходить на паркет і завойовує черговий титул.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK