Філадельфія запропонує Хардену новий трирічний контракт

Сіксерс мають намір зберегти гравця та спробувати разом із ним дійти до заповітного Фіналу НБА.
2022 г., 20 червня, 15:23
Джеймс Харден / Getty Images
Джеймс Харден / Getty Images

Філадельфія та Джеймс Харден працюють над короткостроковим максимальним контрактом. Bleacher Report з посиланням на Кевіна О'Коннора із The Ringer.

Сіксерс зацікавлений у тому, щоб запропонувати 32-річному захиснику трирічний контракт, припускаючи, що у міжсезоння він стане необмежено вільним агентом.

Харден має опцію гравця на сезон-2022/23, за якою він заробить 47,4 мільйона доларів. Проте ймовірніше, що він від неї відмовиться і перепідпишеться з 76-ми, убезпечивши себе грошима на наступні роки.

Читайте також: Лейкерс готові обміняти Біла на Вестбрука та піки першого раунду

Якщо баскетболіст зачекає до 10 серпня, щоб підписати продовження, він може отримати підвищення на 8% на другий рік контракту, що принесе йому 150,8 млн доларів. Якщо Харден відмовиться, то максимум, що він зможе заробити на новому трирічному контракті, це 150,7 мільйона доларів.

Філадельфія обміняла "Бороду" з Брукліна на Бена Сіммонса під час зимового дедлайну. Це був другий сезон поспіль, коли Харден був змушений поміняти команду.

Після яскравого старту кар'єри у новій команді Джеймс боровся зі своїми старими болячками – травмоване стегно не дозволяє йому відриватися від опікуна на першому кроці, гравець помітно втратив у мобільності.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK