Переговори між Брукліном та Ірвінгом зайшли в глухий кут

Лейкерс, Кліпперс та Нікс вже на низькому старті.
2022 г., 20 червня, 17:55
Кайрі Ірвінг / Getty Images
Кайрі Ірвінг / Getty Images

Схоже, що Бруклін близький до розлучення із зірковим захисником Кайрі Ірвінгом, повідомляє ClutchPoints з посиланням на інсайдера The Athletic Шемса Чаранію.

Спочатку існувала думка, що цього літа він може підписати продовження з організацією, але тепер з'явилася інформація, що Кайрі і Нетс опинилися в "глухому куті", а Лейкерс, Нікс і Кліпперс готові кинутися в боротьбу за гравця.

Генеральний менеджер Брукліна Шон Маркс заявив, що йому потрібні гравці в Брукліні, які будуть доступні на постійній основі, по суті, кидаючи тінь на Ірвінга за те, що він був недоступний протягом більшої частини минулого сезону через його відмову вакцинуватися.

Враховуючи те, що останні кілька років Кайрі частіше знаходився на лавці або поза грою зовсім, а не на паркеті, Нетс явно скептично ставляться до укладання з ним довгострокової вигідної угоди.

Ірвінг має опцію гравця за 36,5 мільйона доларів на сезон-2022/23, і, як зазначив Чаранія, Лейкерс і Кліпперс, швидше за все, спробують отримати його після того, як він погодиться на неї.

Але через фінансовий стан ЛАЛ, це може статися тільки як обмін (привіт, Вестбрук). Що ж до Нью-Йорка, він може піти кількома шляхами, залежно від цього, що Нетс хочуть розставити у пріоритеті.

Читайте також: Велич Каррі та що робити з дуетом Браун - Тейтум: Підсумки та питання після Фіналу НБА

Якщо це справді кінець перебування Кайрі Ірвінга у Брукліні, всі погляди будуть звернені на майбутнє Кевіна Дюранта, який, можливо, теж захоче покинути команду.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK