Збив фанатку, мало не втратив чемпіонський перстень: як Томпсон відзначився на параді Голден Стейт

Ось хто точно добре провів вечір і запам'ятає його надовго, так це Клей.
2022 г., 21 червня, 17:39
Клей Томпсон / Getty Images
Клей Томпсон / Getty Images

У понеділок, 20 червня, на вулицях Сан-Франциско пройшов чемпіонський парад на честь перемоги Голден Стейт у Фіналі НБА, де команда Стіва Керра у шести матчах обіграла Бостон і стала 6-кратним чемпіоном ліги.

Найпомітніше на параді відзначився снайпер Уорріорз Клей Томпсон. Все почалося з того, що він прибув на парад своєму катері. Все б нічого, тільки по дорозі зустрічний потік повітря збив з його голови чемпіонську кепку, яка так і залишилася в океані. У результаті йому довелося вдягнути капітанську кепку.

"Я намагався знайти її, але зараз вона, на жаль, із океаном. Саме тому у мене зараз на голові капітанська кепка", - сказав після 32-річний гравець.

Потім пройшла та частина, де гравці спілкувалися із фанатами. Там Клей трохи познущався з Стефа Каррі за те, що той розплакався наприкінці шостої гри. А коли офіційна частина закінчилася, почалося все найвеселіше.

Читайте також: Велич Каррі та що робити з дуетом Браун - Тейтум: Підсумки та питання після Фіналу НБА

Спочатку Томпсон накидався Хеннессі, супроводжуючи це фразою "Hennything is possible". Він також примудрився вже в "готовому" стані збити з ніг фанатку, спародирувати Майкла Джексона і впустити в натовпі чемпіонський перстень, який все ж таки був знайдений.

Нагадаємо, що Клей Томпсон повернувся по ходу минулого сезону після двох з половиною років поза грою через порване хрестоподібне зв'язування коліна і порваного ахілла.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK