Ірвінг зв'язувався з ЛеБроном для обговорення можливого возз'єднання

Проте вважається, що інтерес Лейкерс до гравця може бути перебільшеним.
2022 г., 23 червня, 16:33
ЛеБрон Джеймс та Кайрі Ірвінг / Getty Images
ЛеБрон Джеймс та Кайрі Ірвінг / Getty Images

Потенційний перехід Кайрі Ірвінга до Лейкерса для возз'єднання з ЛеБроном Джеймсом останнім часом був головною темою для розмов, і, мабуть, у цьому слуху є частка правди.

Після того, як переговори щодо контракту з Брукліном зайшли в глухий кут, майбутнє Ірвінга в команді було поставлене під питання. Повідомляється, що є багато команд, які зацікавлені в його обміні, і Лейкерс, як то кажуть, одна з них.

За словами інсайдера НБА Марка Стейна, Ірвінг та Джеймс нещодавно "контактували" один з одним і, як передбачалося, обговорювали можливість об'єднання. Проте Стейн підкреслив, що інтерес ЛАЛ до захисника може бути перебільшений, повідомляє ClutchPoints.

"Ходять чутки, що заслуговують на довіру, про те, що Ірвінг, по-перше, дійсно нещодавно контактував із зіркою Лейкерс ЛеБроном Джеймсом, своїм колишнім одноклубником по Клівленду, щоб, імовірно, обговорити потенційне возз'єднання в Голлівуді".

"Мені сказали, що було б перебільшенням припустити, що Лейкерс зараз переслідують Ірвінга", - написав Стейн.

Це, безумовно, цікава ситуація для Кайрі, ЛеБрона та "озерників". Як зазначив Стейн, загалом очікується, що Кайрі та Нетс зможуть домовитися, щоб не спровокувати Кевіна Дюранта на вихід з клубу.

Читайте також: Команди НБА сподіваються на відхід Ірвінга з Брукліна, щоб отримати Дюранта

При цьому сторони ніяк не домовляться за тривалістю договору. Поки гравець хоче отримати угоду на 4 або 5 років, Бруклін дає йому максимум три роки.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK