Ірвінг має список команд, куди б він хотів вирушити у разі обміну

Угода з одним із цих клубів може відбутися тільки по сайн-енд-трейду.
2022 г., 24 червня, 17:20
Кайрі Ірвінг / Getty Images
Кайрі Ірвінг / Getty Images

Кайрі Ірвінг склав список команд, з якими він хотів би, щоб Бруклін розглянув можливість проведення сайн-енд-трейду, якщо він і Нетс так і не зможуть домовитись про новий контракт, повыдомляє ESPN.

Згідно з джерелами, до цього списку входять Лейкерс, Кліпперс, Нікс, Майамі, Даллас та Філадельфія. Жодна з цих команд не має можливості вмістити контракт Ірвінга під стелею зарплат, тому сайн-енд-трейд є єдиним варіантом. Також повідомляється, що деякі з цих команд навіть не зацікавлені у гравці.

До середи, 29 червня, Кайрі повинен вирішити, чи вибере опцію гравця на наступний сезон. Якщо він це зробить, то отримає за кампанію-2022/23 36,9 мільйона доларів, а у липні 2023 року він стане необмежено вільним агентом.

Читайте також: Обміни в день драфту НБА: Вокер вирушив до Детройта, Денні Грін - гравець Мемфісу

Якщо ж він все ж таки відмовиться від опції, то стане необмежено вільним агентом у липні цього року. У такому разі він зможе або погодитись на нову угоду з Нетс, або шукати притулку в іншому місці.

Наразі Ірвінг та Бруклін можуть обговорити можливість того, що захисник погодиться взяти опцію гравця, після чого підпише продовження. Їм не дозволено обговорювати рамки нового контракту доти, доки 30 червня не відкриється ринок вільних агентів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK