Вестбрук скористається опцією гравця і залишиться в Лейкерс

Чудові новини для всіх фанів "пурпурно-золотих".
2022 г., 28 червня, 19:36
Расселл Вестбрук / Getty Images
Расселл Вестбрук / Getty Images

Розігруючий Лейкерс Расселл Уестбрук планує скористатися опцією гравця і залишитися в Лос-Анджелесі на сезон-2022/23, повідомляє ESPN.

Використовуючи опцію гравця, Расті отримає 47,1 мільйона доларів, які він навряд чи отримав би ще десь, вийшовши на ринок вільних агентів. За інформацією джерела, 33-річний баскетболіст має час до середи, 29 червня, щоб прийняти опцію.

Читайте також: Волл домовився про викуп контракту з Х'юстоном, після чого він підпишеться з Кліпперс

Минулого сезону Вестбрук у середньому набирав 18.5 очка, 7.4 підбирання та 7.1 асиста у 78 іграх регулярки. Нагадаємо, що "озерники" не змогли пробитися навіть у плей-ін, зайнявши за підсумками сезону лише 11 місце.

Новий головний тренер ЛАЛ Дарвін Гем заявив про бажання знайти підходящу роль на майданчику для Расселла, неодноразово повторюючи про необхідність принести жертву, як з боку команди, так і з боку гравця.

Раніше стало відомо, що Кайрі Ірвінг також погодився прийняти опцію гравця за контрактом із Брукліном на наступний сезон. Однак через те, що гравець так довго думав, що робити, він втратив можливість змінити влітку команду по сайн-енд-трейду, а тому Лейкерс не зможуть його обміняти.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK