Харден і Біл відмовилися від опцій гравця і стануть вільними агентами

Один із них має намір укласти зі своєю командою нову угоду.
2022 г., 30 червня, 15:32
Бредлі Біл та Джеймс Харден / Getty Images
Бредлі Біл та Джеймс Харден / Getty Images

Зірковий захисник Філадельфії Джеймс Харден відмовився від опції гравця на сезон-2022/23 та стане вільним агентом, повідомляє ESPN. Через таке рішення він не отримає 47,3 мільйона доларів.

"Борода" розраховує підписати новий довгостроковий контракт із 76-ми, який надасть команді необхідну гнучкість на ринку вільних агентів – Сіксерс зможуть використати виняток середнього рівня (10,5 мільйона).

Читайте також: Сан-Антоніо обміняв свого лідера на три піки першого раунду

При цьому якщо він наважиться прийняти пропозицію із зарплати, яка становитиме 37 мільйонів за перший сезон, це дозволить Філадельфії залишитися в рамках жорсткої стелі зарплат - 157 мільйонів. Після закінчення сезону Харден висловив бажання залишитися в команді та допомогти організації у боротьбі за чемпіонський перстень.

Його приклад наслідував і інший зірковий гравець ліги, Бредлі Біл. Захисник відмовився прийняти опцію гравця з Вашингтоном на 36,4 мільйонів, після чого стане необмежено вільним агентом.

Біл, який усі свої 10 років провів в одному клубі, матиме два варіанти розвитку подій: або він підпише 5-річний максимальний контракт з Візардс на 248 мільйонів, або він піде в іншу організацію, яка зможе йому запропонувати лише 4-річну максимальну угоду .

Раніше гравця, який також вийде на ринок вільних агентів цього літа, заарештували - баскетболіст був затриманий за підозрою у домашньому насильстві.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK