Струс мозку та перелом носової кістки: дружина зірки НБА постраждала від його нападу

Мішель Джонсон розповіла про травми, отримані внаслідок конфлікту з чоловіком.
2022 г., 1 липня, 10:41
Майлз Бріджес та його дружина Мішель Джонсон / Getty Images, Instagram
Майлз Бріджес та його дружина Мішель Джонсон / Getty Images, Instagram

Форвард Майлз Бріджес потрапив у скандальну ситуацію у Лос-Анджелесі.

Гравця НБА заарештували за звинуваченням у домашньому насильстві. 24-річний спортсмен вступив у конфлікт зі своєю дружиною Мішель Джонсон і, зрештою, застосував силу і навіть душив її.

У своєму Instagram-акаунті дівчина опублікувала витяг з лікарні, в якому вказані жахливі травми, нанесені їй чоловіком.

У Джонсон діагностували струс мозку, закритий перелом носової кістки, забій ребра, численні синці, пошкодження м'язів шиї.

Дівчина також написала повідомлення, в якому натякнула, що Бріджес не вперше застосував силу, і заявила, що це має припинитися.

"Я ненавиджу, що дійшло до цього, але я більше не можу мовчати. Я дозволила йому руйнувати мій будинок, знущатися з мене всіма можливими способами і травмувати наших дітей на все життя.

Мені нема чого доводити світові, але я не дозволю тому, хто зробив щось настільки жахливе, не відчувати докорів совісті. Я не дозволю навколишнім людям продовжувати змушувати мене мовчати і продовжувати брехати, щоб захистити цю людину".

"Це неетично, це аморально, це дійсно боляче. Це ранить моє серце, тому що в мене завжди була надія, і так багато кохання. Як би страшно це не було, настав час постояти за себе.

Я більше не мовчатиму, тому що я ціную себе і своїх дітей більше, ніж чийсь "імідж". Перелом носа, зап'ястя, пошкодження барабанної перетинки, пошкоджені м'язи шиї від задухи та тяжкий струс”.

"Мені не потрібне співчуття, я просто не хочу, щоб це трапилося з кимось ще, я просто хочу, щоб ця людина отримала допомогу, адже мої діти заслуговують на краще. Це все, що я хочу", - написала Мішель.

Варто також сказати, що Майлза відпустили під заставу у розмірі 130 тисяч доларів. У нього та його дружини двоє дітей – син та дочка.

Нагадаємо, 1 липня Бріджес стане вільним агентом і він претендує на максимальний контракт.

Раніше повідомлялося, що футболіста Штутгарта заарештували за зґвалтування 18-річної дівчини на Ібіці.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK