Волл став "вітрильником", а Брогдон - "кельтом": підсумки другого дня ринку вільних агентів

Представляємо Вашій увазі добірку всіх угод на другий день міжсезоння.
2022 г., 2 липня, 17:28
Малькольм Брогдон та Деміон Лі / Getty Images
Малькольм Брогдон та Деміон Лі / Getty Images

У п'ятницю, 1 червня, відкрився ринок вільних агентів. Офіційно команди не можуть вести переговори з більшістю гравців, але всі ми чудово розуміємо, що це правило нікого не хвилює.

Саме тому організації вже взялися до справи, підбираючи найбільш підходящих гравців для свого ростера. Як завжди, у перший день роботи ринку сталося багато чого цікавого, з чим Ви можете ознайомитись. А зараз ми пропонуємо побачити всі трейди, продовження та підписання вільних агентів у другий день.

Обміни

Почнемо з того, що просто підірвало інформаційний простір минулого вечора. Центровий Юти Руді Гобер все ж залишає Солт-Лейк-Сіті і переїжджає до Міннесоти.

За француза Джазз отримали Патріка Беверлі, Маліка Бізлі, Уокера Кесслера, Джерреда Вандербілта, Леандро Больмаро, а також чотири драфт-піки першого раунду (2023, 2025, 2027, топ-5 захищений пік 2029) і обмін піками 2026 року.

Але цей обмін не був єдиним гучним за минулі 24 години. Бостон придбав розігруючого Індіани Малкольма Брогдона. У зворотному напрямку вирушили Деніел Тайс, Аарон Несміт, Нік Стаускас, Малік Фіттс, Джуван Морган і драфт-пік першого раунду 2023 року.

Захисника Атланти Кевіна Хертера відправили в Сакраменто в обмін на Джастіна Холідея, Мо Харклесса і майбутній драфт-пік першого раунду.

Перепідписання контракту із нинішнім клубом

Зак Лавін вирішив не шукати пригод у якомусь іншому місці та перепідписався з Чикаго на п'ять років та 215,2 мільйона доларів. Для Буллз це було не єдине перепідписання - "бики" також зберегли у себе легкого форварда Дерріка Джонса-молодшого , давши 6,6 мільйонів на два роки з опцією гравця на другий сезон.

Фіналіст НБА в особі Бостона вирішив залишити гравця, внесок якого важко переоцінити - Люк Корнет отримав новий дворічний контракт. А ось чинні чемпіони зуміли хоч когось зберегти, запропонувавши Кевону Луні 25,5 мільйона на три роки. Про втрати поговоримо пізніше.

Центровий Мітчелл Робінсон продовжить свою кар'єру в Нью-Йорку завдяки новій 4-річній угоді на 60 мільйонів. Якщо гравець упорається зі своїми травмами, Нікс можуть пошуміти наступного сезону.

Портленд і Юсуф Нуркіч продовжили свою співпрацю через 70 мільйонів на 4 роки. Даллас надав Тео Пінсону ще один шанс, давши тому однорічний контракт, а Джейлен Сміт залишається в Індіані щонайменше на два роки.

Гравці, які змінили клуби

Минулої доби було багато підписань вільних агентів. Найгучнішим (і найпередбачуванішим) став контракт Джона Уолла з Кліпперс. Колишня зірка Вашингтона підписала дворічну угоду на 13,2 мільйона.

Читайте також: Харден, ЛаВін та Ейтон: ТОП-10 вільних агентів НБА

Уорріорз продовжили втрачати своїх резервістів. Після того, як Гері Пейтон II пішов у Портленд, залишили Сан-Франциско й Хуан Тоскано-Андерсон з Отто Портером: учасник провального конкурсу з кидків зверху 2022 року підписався з Лейкерс, а невизнаний син Вілта Чемберлена отримав дворічний контракт із Торонто.

Отримавши чемпіонський перстень, Деміон Лі вирішив піти у Фінікс за пошуком більшого ігрового часу. Таким чином команда Стіва Керра втратила одразу чотирьох гравців, підписавши на їх місце лише Донте ДіВінченцо , який отримає 9,3 мільйона за два роки.

Іспанський розігруючий Рікі Рубіо повернувся до Клівленда. Баскетболіст був важливою частиною Кавс минулого сезону до того, як порвав хрести, після чого він був обмінений в Індіану на контракті, що закінчувався. Тепер же Рікі повертається, отримавши контракт на 3 роки та 18 мільйонів.

Данило Галлінарі в результаті обміну на Деджонте Мюррея опинився в Сан-Антоніо, який викупив його контракт. Завдяки цьому італієць підписався з Бостоном на два роки та 13 мільйонів.

Атланта продовжила збирати братів Холідей: після придбання Джастіна Хоукса дали однорічний контракт Аарону. Сумнівно, що Джру захоче приєднатися до своєї родини – йому й у Мілуокі добре.

Крім Рубіо Кавальєрс отримали у своє розпорядження Рауля Нето та Робіна Лопеса. Екс-захісник Брукліна Брюс Браун підписався з Денвером на два роки та 13 мільйонів, Брін Форбс вирушив до Міннесоти, а Бол Бол вирішив піти в Орландо на найближчі два роки.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK