Міннесота відмовилася віддавати Брукліну за Дюранта своїх зірок

"Вовки" не захотіли віддавати когось із своїх лідерів в обмін на Кевіна.
2022 г., 3 липня, 13:58
Карл-Ентоні Таунс та Ентоні Едвардс / Getty Images
Карл-Ентоні Таунс та Ентоні Едвардс / Getty Images

Міннесота перевіряла можливість здобути зірку Брукліна Кевіна Дюранта перед тим, як здійснити блокбастерну угоду з Ютою по центровому трейду Руді Гобера, повідомляє Bleacher Report з посиланням на журналіста The Athletic Джона Кравчинського.

Тімбервулвз зробили кілька дзвінків у Бруклін з приводу потенційного обміну Дюранта, але, оскільки вони не хотіли включати в угоду центрового Карла-Ентоні Таунса або захисника Ентоні Едвардса, з цих розмов так нічого й не вийшло.

Так як Нетс хочуть отримати за Кей Ді молоду зірку рівня Матчу всіх зірок та величезну кількість драфт-піків, команда Кріса Фінча вийшла з переговорів, переключившись на іншу ціль.

Читайте також: Вільямсон підписав максимальний контракт з Пеліканс, зігравши 85 матчів за 3 роки.

Після цього Міннесота погодилася відправити чотири піки першого раунду, Джарреда Вандербільта, Маліка Бізлі, Патріка Беверлі, Леандро Больмаро та 22-го номера драфту 2022 Уокера Кесслера в Юту на Гобера.

Завдяки цьому трейду "вовки" зуміли зберегти свій кістяк зірок в особі Таунса, Едвардса і Д'Анджело Расселла, додавши до них одного з найкращих гравців ліги оборонного плану.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK