Голден Стейт зацікавлений у поверненні Дюранта

При цьому можливість такого возз'єднання вкрай мала.
2022 г., 4 липня, 17:54
Кевін Дюрант / Getty Images
Кевін Дюрант / Getty Images

Пройшло вже кілька днів з моменту того, як Кевін Дюрант запросив обмін із Брукліна. Серед головних претендентів на форварда називаються Майамі, Фінікс та Торонто. Однак є одна організація, яка знайома з гравцем і була б не проти повернути його.

Як повідомляє Sports Illustrated з посиланням на журналіста ESPN Марка Спірса, Голден Стейт дійсно розглядає можливість обміну Кей Ді.

Однак цей трейд має кілька нюансів. Ворріорз мають намір зберегти своїх молодих гравців, незважаючи на втрату вже чотирьох виконавців, тобто кількість зайнятих місць у ростері скоротилася. До того ж ніхто не скасовував величезний податок на розкіш, який сплачує власник ГСВ.

Читайте також: Ірвінг придбав дорогий особняк у Лос-Анджелесі

Так, повернення Дюранта допомогло б максимізувати останні роки прайма Стефа Каррі, але команда вже довела, що може виграти чемпіонат без Кевіна.

Нетс чудово дали зрозуміти, який великий пакет активів вони хочуть отримати за свого гравця, а тому втрата ще кількох виконавців заради однієї людини (навіть якщо це Дюрант) може бути фатальною помилкою для "воїнів" - їм просто не буде ким грати. Або ж Джо Лейкоб сплачуватиме неймовірний податок на розкіш.

Існує ймовірність, що сам факт інтересу Ворріорз зіграв на руку Брукліну, який тепер може вимагати від умовного Фінікса ще більше активів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK