Ембіід, Харден та Такер заспівали на концерті репера Meek Mill

Новостворене тріо Сіксерс знайшло собі чудову розвагу на вечір.
2022 г., 4 липня, 23:56
Джоел Ембіід та Джеймс Харден / Getty Images
Джоел Ембіід та Джеймс Харден / Getty Images

Коли у НБА відкрився ринок вільних агентів, Філадельфія насамперед запропонувала контракт Пі Джею Такеру, який відмовився від опції гравця з Майамі. Замість 7,3 мільйонів доларів за один сезон у Хіт, 37-річний форвард отримає 33 мільйони за три роки у Сіксерсі.

З цієї нагоди Такер, Джоел Ембіід та Джеймс Харден, з яким Пі Джей грав за Х'юстон, пішли відзначати цю угоду на концерт відомого репера Meek Mill, який родом із Філадельфії. Веселощі були настільки грандіозними, що баскетболісти вийшли на сцену і почали співати разом із виконавцем, повідомляє ClutchPoints.

Meek Mill є давнім шанувальником 76-х, і виявляє себе не лише типовим фанатом. Він активно закликає найкращих гравців ліги приєднатися до Філадельфії, зокрема Джеймса Хардена, коли той мав важкий період у Брукліні. У результаті "Борода" опинився у Сіксерс.

Читайте також: "Переоцінений!": Новіцкі потролив Дончича на матчі кваліфікації ЧС-2023

У минулому плей-офф Філадельфія у півфіналі Східної конференції поступилася Майамі, за який виступав Такер. На виправдання 76-х можна сказати, що Ембіід боровся з травмами, через що він пропустив перші ігри серії. Повернувшись, він допоміг своїй команді забрати обидва домашні матчі, але на цьому весь успіх закінчився і Хіт забрали серію 4-2.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK