Дюрант не відповідає на дзвінки та повідомлення від гравців після запиту обміну

Кевін увійшов до режиму ігнорування.
2022 г., 7 липня, 11:20
Кевін Дюрант / Getty Images
Кевін Дюрант / Getty Images

У четвер, 30 червня, форвард Брукліна Кевін Дюрант несподівано для всіх запросив обмін. За словами Кріса Хейнса з Yahoo Sports, з того часу баскетболіст "пішов у тінь" щодо розмов з іншими гравцями.

"З того часу, як він запросив обмін, я розмовляв з багатьма зірками. Багато зірок намагалися зв'язатися з ним, щоб дізнатися, чи розгляне він інші можливості, просто бажаючи зрозуміти, про що він думає - Кей Ді ж пішов у тінь", - цитує Хейнса Sports Illustrated.

"Він ні з ким не розмовляє. Ні на чиї дзвінки не відповідає, на повідомлення не відповідає. Єдиний раз, коли ви бачите, як він виходить на сонячне світло, це коли він щось постить у Twitter, але він там нічого не каже ".

Читайте також: Лейкерс не мають шансів отримати Ірвінга

Аналітик НБА сказав, що 12-разовий учасник Матчу всіх зірок спілкується виключно зі своїм найближчим оточенням. Він чекає, щоб дізнатися місце продовження своєї кар'єри.

Раніше повідомлялося, що на Дюранта було два головні кандидати для обміну: Майамі та Фінікс. Але жодна з команд публічно не заявила про інтерес у придбанні гравця.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK