Клуби НБА не бажають відповідати ціні, яку хоче отримати Нетс за Дюранта

На їхню думку, Бруклін хоче занадто багато за 33-річного форварда.
2022 г., 11 липня, 21:07
Кевін Дюрант / Getty Images
Кевін Дюрант / Getty Images

Пройшло вже досить багато часу з моменту, як Кевін Дюрант запросив обмін із Брукліна. Проте за весь цей час відомо лише те, що Міннесота відмовилася віддавати когось із пари Карл-Ентоні Таунс – Ентоні Едвардс та безліч драфт-піків за 33-річного форварда.

Під час ефіру на ESPN журналіст Брайан Віндхорст заявив, що, мабуть, Нетс просять за свого гравця надто багато і ніхто в лізі не має наміру віддавати ті активи, які просить за нього команда.

"У нас досить гігантська прірва між вартістю Кевіна Дюранта для Нетс і тим, що ринок готовий заплатити", - сказав Віндхорст. "Знову ж таки, це вимагає деяких нюансів, і я знаю, що це потенційно може бути вирвано з цього контексту".

Читайте також: Тренер Лейкерс: Я дуже радий, що в нашій команді є Вестбрук

"Кевін Дюрант, очевидно, дуже цінний гравець. Ніхто не сумнівається, що цей хлопець все ще перебуває в розквіті сил як кандидат на звання MVP, який своєю присутністю може повністю перетворити команд із нічого на контендера".

Віндхорст сказав, що через відмінності в вартості Кей Ді може знадобитися деякий час, щоб знайти місце призначення.

"Однак ринок не хоче платити за нього надвисоку ціну, тому що, якщо ви відмовитеся від усіх цих найкращих активів у своїй команді, щоб отримати його, він стане для вас менш цінним. І ця прірва - ось чому зараз ми перебуваємо в глухому куті".

Нагадаємо, що крім Дюранта вихід із Брукліна шукає Кайрі Ірвінг, на якого претендує Лейкерс - там розігруючий може возз'єднатися з ЛеБроном Джеймсом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK