Арінас: Обмін Ірвінга та Дюранта на Вестбрука та Девіса - чесна угода

На думку відомого гравця, це єдиний можливий результат ситуації, що виникла.
2022 г., 12 липня, 20:51
Гілберт Арінас / Getty Images
Гілберт Арінас / Getty Images

Незважаючи на те, що Кайрі Ірвінг скористався опцією гравця, ніхто не виключав того, що він все одно залишить Бруклін у це міжсезоння. А запит обміну від Кевіна Дюранта лише збільшив імовірність такого результату.

Автор легендарних історій про пістолет у роздягальні Вашингтона та триразовий учасник Матчу всіх зірок Гілберт Арінас заявив, що наразі в НБА є лише одна команда, яка може провернути обмін за участю цієї парочки.

"Зараз Лейкерс - єдина команда, яка може укласти угоду, тому що там не потрібно буде щось вигадувати, буде менше паперової тяганини", - цитує Арінаса Fadeaway World. "Обмін Кайрі на Расса, Кевіна Дюранта на Ентоні Девіса - це справедливий обмін з обох сторін".

Читайте також: "Я не хотів цього робити": Джефферсон відсудив матч Літньої ліги

"Бруклін отримає гравця у розквіті сил. У будь-якому випадку, це обмін двох зірок на двох зірок. Обидві команди подумають: "У нас щось із цього вийшло".

Хоча він сказав, що обмін Ірвінга на Вестбрука — це "на 100% правильний крок" для обох команд, він визнав, що лояльність ЛеБрона Джеймса до Девіса може ускладнити цю частину його ідеї.

Агент Нуль також був не проти того, щоб Нетс додали в угоду Сета Каррі, а ЛАЛ зі свого боку запропонували Тейлена Хортона-Такера.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK