Дреймонд Грін - про Паоло Банкеро: Він один із тих самих хлопців, він переможець

Зірка Ворріорз попередила організацію Орландо, що їм потрібно бути готовими відповідати потенціалу гравця.
2022 г., 15 липня, 19:28
Паоло Банкеро / Getty Images
Паоло Банкеро / Getty Images

Паоло Банкеро зіграв лише дві гри в Літній лізі НБА, але цього було більш ніж достатньо, щоб довести, що цей юнак заслуговує бути першим номером драфту НБА 2022 року.

Форвард Голден Стейт Дреймонд Грін був одним з тих, хто звернув увагу на карколомну гру Банкеро, і Дрей не сумнівається, що Орландо знайшов у 19-річному новачку справжню перлину.

"Я думаю, Паоло Банкеро один з них", — цитує Грина ClutchPoints. "І причина, через яку я вважаю Паоло одним з цих хлопців, полягає в тому, що він робив те, що робив на баскетбольному майданчику, що не включало в себе скорінг".

Читайте також: Дреймонд Грін накинувся на ведучого SportsCenter за критику Дюранта

"Я сподіваюся, що організація готова до цього гравця, тому що він — переможець. Цей гравець, йому не байдуже. Я маю на увазі, він грав у Літній лізі так, ніби він грав у фіналі НБА. З такою інтенсивністю. Це переможець, прямо у вас на очах".

Грін розхвалював навички Банкеро на паркеті, але, за його словами, цього хлопця відрізняє те, що він робив без м'яча. Дреймонду подобалася інтенсивність, яку він привносив у гру, і те, як мотивував своїх товаришів по команді.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK