МакКоллум – про Каррі: Він – галактика, він – планета, він – сонячна система

Буде применшенням сказати, що Сі Джей захоплюється зіркою Голден Стейт.
2022 г., 17 липня, 17:36
Сі Джей МакКоллум та Стеф Каррі / Getty Images
Сі Джей МакКоллум та Стеф Каррі / Getty Images

Зірковий захисник Ворріорз Стефен Каррі є одним із найскладнішеопікуваних гравців ліги. Але те, наскільки складно це робити проти 30-го номера Голден Стейт, у недавньому інтерв'ю для Джаррода Кастільо з NBC Sports Bay Area розповів захисник Пеліканс Сі Джей МакКоллум.

"Ви повинні кидати в нього різні тіла: це не той хлопець, якого ви можете просто опікуватися поодинці", — цитує МакКоллума Bleacher Report. "Він – галактика, він – планета, він – сонячна система. Все обертається навколо нього".

Ніхто краще не втілює революцію триочкових, яка змінила те, як зараз грає НБА, ніж Стеф Каррі, який за свою кар'єру здійснив рекордні 3117 попадань з дальньої дистанції і є загрозою для кидка практично з будь-якої точки майданчика.

Читайте також: "Правдоподібний сценарій": Юта може виміняти Вестбрука, щоб викупити його контракт

Ця здатність значно полегшує життя його товаришам по команді, тому що захисники повинні постійно його опікувати, часто здвоюючись. Однак і це не завжди допомагає супернику з огляду на його навички дриблера. З такою тактикою ГСВ виграли чотири чемпіонства за час кар'єри майбутнього члена Залу слави.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK