Каррі - найкращий гравець НБА, Томпсон - камбек року: усі підсумки церемонії нагородження ESPYS

Чемпіони НБА зібрали усі можливі нагороди у своїх номінаціях.
2022 г., 21 липня, 18:26
Тоскано-Андерсон, Грін, Каррі, Ігудала та Томпсон / Getty Images
Тоскано-Андерсон, Грін, Каррі, Ігудала та Томпсон / Getty Images

Минулої ночі в Лос-Анджелесі пройшла церемонія нагородження ESPYS від ESPN, де були відзначені головні досягнення сезону в баскетболі та виділені найкращі гравці та команди.

Ведучим церемонії була зірка Ворріорз Стефен Каррі, який став лише другим в історії баскетболістом-ведучим церемонії після ЛеБрона Джеймса, повідомляє офіційний сайт НБА.

Так вже вийшло, що сам ведучий став володарем нагороди, і не однієї. Каррі став найкращим гравцем сезону, при цьому отримавши нагороду за найкращий рекордний виступ. Нагадаємо, що протягом сезону "Шеф" побив, здавалося б, вічний рекорд Рея Аллена за кількістю закинутих триочкових.

Далі полювання на нагороди підхопив багаторічний партнер Каррі по Голден Стейт Клей Томпсон. Снайпер став володарем нагороди в номінації "Кращий камбек сезону" - Клей пропустив 941 день через серйозні травми, після чого повернувся і допоміг ГСВ взяти четверте чемпіонство за останні 8 років.

https://twitter.com/warriors/status/1549949956831686657

Читайте також: Вестбрук не визнавав своїх помилок під час теоретичних занять

На цьому жнива нагород представниками чемпіонів НБА не зупинилися. У номінації "Найкраща чоловіча команда сезону" очікувано переміг Голден Стейт, який завоював чемпіонські "гайки" за підсумками сезону-2021/22.

Найкращою спортивною лігою з найбільшими гуманітарними досягненнями у році стала жіноча НБА, а найкращим гравцем ЖНБА – Кендіс Паркер із Чикаго Скай.

Телеведучий університетського баскетболу ESPN і колишній тренер Детройта Дік Віталі отримав премію Джиммі Ві за завзятість. 83-річний чоловік переніс кілька операцій з видалення меланоми та шість місяців хіміотерапії лімфоми за останній рік. У березні він сказав, що поборов рак.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK