Каррі "просмажив" ЛеБрона, Лейкерс та Майамі під час церемонії нагородження ESPYS

До нього приєднався Дреймонд Грін, який підколов Кліпперс та згадав фінал НБА 2016 року.
2022 г., 21 липня, 21:57
Стеф Каррі / Getty Images
Стеф Каррі / Getty Images

У ніч на четвер, 21 липня, в Лос-Анджелесі відбулося шоу від ESPN, де було відзначено найкращих гравців, команди та події, що відбулися в баскетболі минулого сезону.

Стефу Каррі випала честь провести цю церемонію у якості ведучого. І він не міг не влаштувати власне шоу у категорії комедія.

Почав він із потужного підколу ЛеБрона Джеймса. "Король" був ведучим цього ж шоу у 2007 році, після того, як у Фіналі НБА програв Сан-Антоніо. Каррі ж свій Фінал цього року виграв, що не міг не відзначити.

"Приємно перебувати на цій сцені. Я другий гравець НБА, який став ведучим. Що, звичайно, шалено. ЛеБрон Джеймс, він вів цю церемонію нагородження ще 2007 року, після поразки у фіналі НБА", - сказав Стеф. "Так що так, як ви вже здогадалися, (як переможець) це відчувається набагато краще. Це відчувається явно краще".

Наступними під удар потрапили найкращі команди в історії ліги, Лейкерс та Бостон. Спочатку він відзначив команду з НФЛ Лос-Анджелес Ремс, яка виграла Супербоул.

"Було так надихаюче спостерігати, як ви всі граєте, як ви виграєте Суперкубок, як ви святкуєте. Це надихає бачити, що стратегія купівлі старих суперзірок окупається для місцевої команди", - зазначив "Шеф", підколовши ЛАЛ за їхню найстаршу команду ліги минулого сезону.

"Гей, Мутомбо, де ти? Ти хочеш підписати 10-денний контракт? Набери Робу Пелінці".

Читайте також: Бріджес не визнав вину в домашньому насильстві - йому загрожує понад 10 років ув'язнення

Тут же він перейшов на Гранта Вільямса, який був присутній у залі.

"Радий знову бачити тебе, мужик! Знаю, тобі подобається цей колір (Каррі був у зеленому костюмі), я позичу його тобі, коли закінчу. Може навіть дам приміряти кільце".

Потім йому на допомогу прийшов Дреймонд Грін, який вирішив влаштувати під час церемонії свій підкаст.

"Ласкаво просимо на шоу Дреймонда Гріна. Веду трансляцію з Лос-Анджелеса - рідного міста семи професійних команд... і Кліпперс".

Коли Стеф спустився до нього з охоронцем, тому що йому "потрібні були м'язи", Дрей зробив відсилання на свою дискваліфікацію у фінальній серії 2016 проти Клівленда, яка дозволила Кавс зробити камбек з 1:3 і виграти своє перше в історії чемпіонство.

"Знаєш, мене виганяли в значно більших ситуаціях, ніж ця", - сказав Грін.

"Пф, це вже точно", - відповів Стеф.

Але, як кажуть, ніхто не може бути у безпеці. Навіть фанати Майамі. Під саму завісу шоу Каррі пожартував з уболівальників Лейкерс і Хіт: одні вічно спізнюються на матчі, а інші йдуть раніше.

"Ми знаходимося в 4-й чверті шоу, а це означає, що всі фанати Лос-Анджелеса нарешті тут. Дякую вам усім за те, що ви прийшли. Це також означає, що всі фанати Майамі вже пішли, так що спасибі, що прийшли”.

Ось таким коміком показав себе захисник Ворріорз. Але на шоу він відзначився не лише жартами – Стеф також виграв кілька нагород, як і його друг Клей Томпсон та Голден Стейт.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK