"Містер О'Нілович": Шакіл О'Ніл розповів, що у Словенії Дончич забезпечив його піцею та кальяном

Лука знає, як задобрити легенду баскетболу.
2022 г., 23 липня, 11:38
Лука Дончич / Getty Images
Лука Дончич / Getty Images

Шакіл О'Ніл та Лука Дончич нещодавно зустрілися у Словенії, коли Шак приїхав відіграти діджейський сет у країні. У мережі стали вірусними відео того, як Лука та Дизель танцювали у клубі біля діджейського пульта.

За словами О'Ніла, Дончич виявив максимум гостинності, коли той прилетів до Словенії. Люди зірки Далласа зустріли його в аеропорту і відвезли на віллу з чотирма спальнями, яка вже була заповнена піцею, фруктами та кальяном.

"Моя повага Луці. Коли я приїхав до його міста, мене підібрали якісь люди. Вони відвезли мене в особняк, який підготував для мене Лука. У мене там була піца. У мене був кальян, у мене були фрукти. Вони супроводжували мене на шоу", - цитує Шакіла Fadeaway World.

"Тоді Лука сказав: "Шак, у моєму місті з тобою нічого не трапиться, містере О'Нілович". Так мене там називають. Дякую Луці і Горану Драгичу за таку підготовку всього ради мене".

Дончич та О'Ніл у клубі
Дончич та О'Ніл у клубі

Читайте також: Вестбрук може залишитися без контракту в НБА у 2023 році

"Я приїхав, і Лука сказав: "Ми знаємо, що ти зупинився в готелі, але ми хочемо, щоб ти зупинився в іншому місці". Це була прямо там, на воді, вілла з чотирма спальнями. Він мав із собою цей квітучий кальян".

Можна з упевненістю сказати, що з цього моменту Шакіл є ще більшим шанувальником Дончича як на паркеті, так і за його межами.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK