Дреймонд Грін: Ворріорз-2017 перемогли б Чикаго-1998

При цьому Дрей обґрунтував свою думку.
2022 г., 26 липня, 11:03
Голден Стейт зразка 2017 року / Getty Images
Голден Стейт зразка 2017 року / Getty Images

У справжньому стилі Дреймонда Гріна зірка Ворріорз запропонував свій нефільтрований і неприборканий коментар про те, що Голден Стейт досить вмілі, щоб воювати з найбільшими династіями НБА всіх часів.

Чотириразовий чемпіон і найкращий захисник року у себе в Twitter написав, що команда Ворріорз сезону-2016/17, очолювана Стефом Каррі, Кевіном Дюрантом, Клеєм Томпсоном та ним самим, легко перемогла б культові команди Майкла Джордана (Чікаго) кінця 90-х, які домінували в лізі, завоювавши три чемпіонські титули поспіль (1996-1998).

Читайте також: Охоронець не впізнав зірку Ворріорз і не пускав на тренування в UCLA

А Юту, у складі якої виступали Карл Мелоун та Джон Стоктон, ГСВ розгромили б +40 очок. Проте Дрей не забив нагадати, що у різні епохи переважали різні ігрові стилі.

"Питання: коли вони порівнюють ери, чи враховують вони кардинальні відмінності у стилі гри? Незалежно від відповіді, дуже безглуздо порівнювати одну епоху з іншою".

"Я дивлюся фінальний матч 98-го року Буллз проти Юти. Я не можу не помітити, що наша команда 2017 року обіграла б цей Чикаго з двозначною різницею, а цих Джаз з різницею в 40 очок, якби вони збиралися грати в цих же стилях. І саме тому безглуздо порівнювати ери".

Грін також дорікнув фанатам та ЗМІ за те, що вони сперечаються про те, що він вважає безглуздими, замість того, щоб насолоджуватися грою.

"Навчіться цінувати речі такими, якими вони є. Аналізуйте гру. І припиняйте непотрібні суперечки. З повагою, Нові ЗМІ".

Хоча Джордан ще не відповів на коментарі Дреймонда, можна бути впевненими, що ікона баскетболу напевно сприйме ці слова на свій рахунок.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK