"Я не вірю ТБ": Тейтум обговорив чутки про обмін Дюранта в Бостон

Форвард Селтікс не вважає, що варто довіряти тому, що кажуть по телевізору.
2022 г., 27 липня, 20:02
Кевін Дюрант та Джейсон Тейтум / Getty Images
Кевін Дюрант та Джейсон Тейтум / Getty Images

На тлі невизначеності щодо майбутнього Кевіна Дюранта зірковий форвард Бостон Джейсон Тейтум прокоментував новини, що Селтікс намагаються виміняти зірку Брукліна.

Спілкуючись із невеликою групою репортерів перед прем'єрою документального фільму "Боги очок", Тейтум ясно дав зрозуміти, що, хоча він захоплюється грою Дюранта, він, як і раніше, повністю задоволений нинішнім складом "кельтів".

"Я нічого про це не думаю", - цитує Тейтума Sports Illustrated. "Я грав із (Дюрантом) під час Олімпійських ігор. Очевидно, що він чудовий гравець, але це не моє рішення. Я люблю нашу команду. Я люблю хлопців, які у нас є".

Читайте також: З Ленем та Михайлюком: стала відома заявка України на кваліфікацію до ЧС-2023

"У нас є Малкольм Брогдон і Даніло Галлінарі. Я люблю нашу команду. Я просто виходжу і граю зі своїми товаришами по команді. Не знаю, чи правдиві ці повідомлення (про обмін Дюранта) або ні. Я не вірю всьому, що бачу по телевізору. Бачив там усяку хр*нь про мене, яка була брехнею: ніколи не знаєш, що правда, а що ні".

Заява Татума про ситуацію пролунала після того, як Едріан Вожнаровскі з ESPN повідомив, що Бостон запропонував Брукліну пакет активів, збудований навколо Джейлена Брауна. Однак ця пропозиція була відхилена.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK