Клуби НБА цікавилися у Лейкерс можливістю обміну ЛеБрону

Сам "Король" щасливий у Лос-Анджелесі і не думає про зміну команди.
2022 г., 30 липня, 22:10
ЛеБрон Джеймс / Getty Images
ЛеБрон Джеймс / Getty Images

Лейкерс перебувають у такому стані, коли щодо складу нічого не визначено. "Озерники" так само намагаються знайти того, хто погодиться прийняти Расселла Вестбрука, ім'я Ентоні Девіса також згадувалося в обговореннях потенційних угод.

І хоча ЛеБрон Джеймс вважається в деякому сенсі недоторканним, навіть він не застрахований від розмов про потенційний обмін.

Як повідомляє Fadeaway World з посиланням на журналіста Марка Стейна, деякі неназвані команди НБА зв'язувалися з фронт-офісом "пурпурно-золотих", щоб дізнатися про доступність Джеймса.

Проте, за інформацією Стейна, ЛАЛ не зацікавлені в обміні "Короля".

"Джерела, проінформовані з цього приводу, наголошують, що Джеймс дуже щасливий у Лос-Анджелесі, незважаючи на важкі сезони Лейкерс. На загальну думку, він і його сім'я все більше закріпилися в Південній Каліфорнії з тих пір, як Джеймс підписав контракт з Лейкерс влітку 2018 року", - сказав Стейн.

Читайте також: Екс-гравець Лейкерс і Х'юстона спробував свої сили в рестлінгу

Єдине, що, на думку Марка Стейна, може змотивувати ЛеБрона покинути Лос-Анджелес, це можливість зіграти в одній команді зі своїм сином Бронні. Але оскільки цього року цього точно не станеться, Джеймс відіграє останній рік свого контракту за Лейкерс.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK