Шакіл О'Ніл - про Дюранта: Запросивши обмін, він вибрав легкий шлях до чемпіонства

Легендарний центровий розкритикував рішення Кевіна піти з Брукліна.
2022 г., 6 серпня, 10:40
Кевін Дюрант / Getty Images
Кевін Дюрант / Getty Images

Минуло більше місяця з моменту того, як Кевін Дюрант запросив обмін із Брукліна. Але за цей час він не наблизився до своєї мети ні на крок, і тому він збирається зустрітися з власником команди Джо Цаєм, щоб обговорити вирішення цієї проблеми.

Ікона Лейкерс Шакіл О'Ніл втрутився в це питання. Коли його запитали, чи вважає він, що Бостон має довести до кінця свою погоню за Дюрантом, Шак сказав, що не вірить, що Селтікс це потрібно.

Читайте також: Ірвінг хоче приєднатися до Лейкерс через обмін або в міжсезоння 2023 року

О'Ніл дуже високої думки про Джейлена Брауна, який може стати частиною угоди по Кей Ді і непохитний у тому, що "кельти" мають просто продовжувати грати в нинішньому складі. Після Шак розкритикував Дюранта за те, що він хоче покинути команду, яку, фактично, зібрали для нього.

"Коли ви будуєте дім, ви повинні жити в ньому", - цитує Шакіла ClutchPoints. "Ви, як лідер, повинні змусити це працювати, але я думаю, судячи з усього, хтось не хоче, щоб це працювало. Знаєте, що він, швидше за все, намагається перейти в команду-контендер. Він обрав легкий шлях".

Це буде не перший подібний крок для Кевіна Дюранта. Кілька років тому він залишив Оклахому, щоб приєднатися до зіркового складу Голден Стейт, з яким він виграв два чемпіонства.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK