Дюрант розглядає можливість возз'єднання з Харденом у Філадельфії

При цьому Сіксерс всерйоз налаштовані на обмін зіркового форварда.
2022 г., 12 серпня, 21:35
Джеймс Харден та Кевін Дюрант / Getty Images
Джеймс Харден та Кевін Дюрант / Getty Images

Практично зруйновані стосунки Кевіна Дюранта з Брукліном змушують гравця дивитися усі можливі варіанти продовження своєї кар'єри. Одним із таким вважається Бостон, де грає улюбленець Кевіна, Маркус Смарт. Другим потенційно новим клубом називається Філадельфія.

За інформацією Fadeaway World, Дюранту подобається думка возз'єднатися у складі 76-х з Джеймсом Харденом, який сам відносно недавно змінив Бруклін на Філадельфію.

При цьому наголошується, що самі Сіксерс теж думають над тим, що вони можуть запропонувати Нетс за 33-річного форварда. Коли всі дізналися про ультиматум від Кей Ді, фронт-офіс 76-х активізувався у створенні оптимального пакету активів, який має задовольнити запити Брукліна.

Читайте також: Зірка Голден Стейт потрапив під гіпноз фокусника

На папері тріо Ембіід – Харден – Дюрант наводить жах, але для цього Філадельфії необхідно буде віддати майже все, що вона має. І здається, Тобаяс Гарріс щось знає.

Сіксерс у себе в Instagram виклали фото, на якому зображені Гарріс, Тайбул, Максі та Ньянг. Одна людина в коментарях до посту написав: "Пакет для трейду Кей Ді", на що Гарріс відповів сміливими і здивованими смайлами.

Насправді Філадельфія може провернути такий обмін, але вона дійсно втратить занадто багато. Тож чи варто організації переривати свій відомий "Процес" заради Дюранта?


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK