Молодий талант Ворріорз став метою Орландо на міжсезоння 2023 року

"Воїни" можуть втратити свого гравця, якщо не зможуть домовитися з ним щодо нового контракту.
2022 г., 14 серпня, 16:10
Джордан Пул / Getty Images
Джордан Пул / Getty Images

Джордан Пул став одним із головних відкриттів минулого сезону, всерйоз заявивши про свої наміри завоювати місце у стартовому складі Голден Стейт. Не в останню чергу завдяки його грі "воїни" знову підняли над головою кубок Ларрі О'Браєна.

Підвищивши якість своєї гри він також підвищив вартість свого нового контракту, який він має підписати наступного літа, оскільки його нинішня угода розрахована ще на рік.

Читайте також: "Ми отримали, що хотіли, Дрей": Голден Стейт та Мемфіс зіграють на Різдво

Враховуючи і без того роздуту зарплатну відомість, величезний податок на розкіш і таку ж ситуацію з Ендрю Віггінсом, у фронт-офісу Ворріорз буде достатньо головного болю, що ж робити далі: давати обом гравцям необхідну зарплату і тоді податок виросте ще більше або обміняти когось з них.

З цим головним болем готовий допомогти Орландо. Як повідомляє Fadeaway World, якщо ГСВ допустять, щоб Пул вийшов на ринок вільних агентів наступного літа, Меджик будуть готові вкрасти 23-річного захисника, додавши його до компанії Паоло Банкеро, Коула Ентоні, братів Вагнерів і Джейлена Саггса.

Якщо Джордан Пул вийде до ринку, він стане обмежено вільним агентом. Це означає, що Голден Стейт зможе повторити будь-яку пропозицію іншої команди та зберегти гравця. Проблема в тому, що через фінансове питання вони можуть і не повторити потенційну пропозицію Орландо.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK