Марк Кьюбан: У 2007 році Брайант був за крок від переходу в Даллас

Який же дует із Дірком Новіцкі міг би вийти.
2022 г., 17 серпня, 18:37
Марк Кьюбан та Кобі Браянт / https://www.dallasnews.com/
Марк Кьюбан та Кобі Браянт / https://www.dallasnews.com/

Один із найкращих гравців в історії баскетболу, абсолютна легенда Кобі Брайант всю свою кар'єру провів у Лейкерс. Але, як нещодавно стало відомо, історія могла бути трохи іншою.

Власник Далласа Марк Кьюбан в інтерв'ю для Тейлор Рукс із Bleacher Report зізнався, що у 2007 році "Чорна Мамба" була максимально близька до переїзду до Техасу.

"Я думав, що угода була готова", - сказав Кьюбан. "Я не пам'ятаю, хто кому тоді зателефонував, але доктор Басс (Джеррі Басс, власник ЛАЛ) сказав мені: "Слухай, схоже, що нам доведеться розлучитися з Кобі".

"Я добре це пам'ятаю, тому що у нас був асистент на ім'я Елвіс, і він весь час говорив про Кобі. Тому коли це сталося, я розповів йому про це і все наврочив. Тому що в ту ж хвилину, коли я розповів Елвісу, угода зірвалася".

"Мітч Капчак (тодішній генменеджер "озерників") вмовив Кобі залишитися. Це була така ж ситуація, як з ДеАндре Джорданом: коли ключовий гравець твоєї команди хоче піти, ти зробиш усе можливе, щоб утримати його".

Читайте також: Весілля Дреймонда Гріна відзначилося незвичайним "частуванням" для гостей

Потім Марка Кьюбана запитали про те, як би спрацювала ця конкретна угода і як виглядали б Маверікс з Кобі.

"Це було б страшенно добре. Дірк (Новіцкі) говорив мені: "Я б себе обміняв на Кобі". А я йому: "Ні, я не обміняю тебе, в цьому вся суть". Це було б щось особливе. Але потім вони обміняли Пау Газоля і все змінилося. Я думав, що все було готове".

У той період Брайант запросив обмін із Лос-Анджелеса, оскільки команда не могла ніяк виграти чемпіонство. У результаті після обміну Газоля Лейкерс виграли ще два титули, які дозволили Кобі стати 5-кратним чемпіоном.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK