"Настав час для моєї правди": Ентоні випустить документальний серіал про свою кар'єру

Кармело хоче самостійно розповісти про свій шлях у баскетболі.
2022 г., 17 серпня, 19:26
Кармело Ентоні / Getty Images
Кармело Ентоні / Getty Images

Будучи одним із найкращих підписань минулого сезону, екс-форвард Лейкерс Кармело Ентоні досі залишається вільним агентом, а його майбутнє в НБА вкрите туманом. Мело провів у лізі 19 сезонів і зараз він вирішив, що настав час розповісти про свою кар'єру.

Він об'єднався з Westbrook Studios і Falkon Entertainment, щоб створити "Сім", документальний серіал з чотирьох частин про його життя та кар'єру. У недавньому інтерв'ю Ентоні пояснив, чому саме зараз саме час для його проекту.

Читайте також: Марк Кьюбан: У 2007 році Брайант був за крок від переходу в Даллас

"Найбільше питання, яке, напевно, все собі задають - чому зараз? Чому я вибрав цей момент, щоб розповісти свою історію? Коротше кажучи, минуло достатньо часу, коли я дозволяв іншим людям говорити за мене. Настав час для моєї правди», - цитує Кармело Lakers Nation.

"Я з нетерпінням чекаю, коли глядачі нарешті отримають можливість почути про мою подорож моїми словами. Westbrook Studios, Falkon Entertainment і моя команда в Creative 7 надали величезну підтримку моєму баченню цього проекту, і я пишаюся тим, що нам вдалося втілити це в реальність" .

Наразі немає жодних термінів, коли проект буде завершено або де його можна буде переглянути.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK